Actueel

Top Fruit Velddag 28 juni 2019

Uitnodiging vrijdag 28 juni 2019

Op vrijdag 28 juni 2019 van 07:45 tot 17:00 uur vindt de Top Fruit Velddag plaats. Tijdens deze dag worden er verschillende fruittelers en aanverwante bedrijven bezocht. Consultants van Delphy begeleiden de excursies en geven teelttechnische adviezen. Een bezoek aan Roelofs Boomkwekerij is tijdens deze dag uiteraard ook mogelijk.

Praktische informatie

Deelname kost € 35,- (excl. BTW), inclusief lunch. Deelnemers aan de Top Fruit Velddag starten om 07:45 uur bij Hotel Van Der Valk in Tiel.

Adres:

Laan van Westroijen 10

4003 AZ Tiel

Aanmelden

Stuur een e-mail naar appeldag@delphy.nl met vermelding ‘deelname Top Fruit Velddag’. Geef uw bedrijfsnaam, naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en btw-nummer op zodat wij u een factuur kunnen sturen. Vermeld ook het aantal deelnemers.

Bekijk de uitnodiging

 

 

In de Spotlight

Summercrisp®

Summercrisp® is de eerste schurftresistente zomerappel met een goede smaak. De vruchten zijn aantrekkelijk roodgeel gestreept, met slechts weinig vruchtverruwing. Het vruchtvlees van Summercrisp is geel en door het hoge aandeel aan vitamine C wordt het vruchtvlees niet bruin. Opvallend is het zeer lage aandeel aan zonnebrandappels (2019). Bekijk folder Bekijk alle rassen