Bomen

Wij willen het onderscheid maken

Appelbomen, perenbomen en onderstammen. Dat zijn de producten waar wij de focus op hebben gelegd. Daarbij hebben wij de bewuste keuze gemaakt om onderscheidend te willen zijn in kwaliteit. De manier waarop wij de onderstammen telen, de ent-techniek die we gebruiken en de opkweek van jonge bomen met fertigatie, zijn daar voorbeelden van.

Ook in de samenwerking met onze klanten willen we toegevoegde waarde leveren. We leveren niet alleen bomen en onderstammen, we gaan een relatie aan. Het uiteindelijke doel daarbij is dat onze fruitbomen het resultaat brengen dat de fruitteler ervan mag verwachten.

Ga naar de pagina’s:

In de Spotlight

Finesse Early Queen®

Vruchtbare en vroege mutant. Finesse Early Queen® kleurt en rijpt circa drie weken eerder dan elke andere Jonagold mutant en is 1 á 2 weken eerder plukrijp dan Elstar en Conference. Het is een helderrode appel met een groene achtergrond. Tot binnen inde boom zijn de vruchten goed gekleurd. Door zijn vroege kleuring en rijpheid kan Finesse Early Queen® als primeur aan de consument aangeboden worden. Bekijk folder Bekijk alle rassen