Bomen

Wij willen het onderscheid maken

Appelbomen, perenbomen en onderstammen. Dat zijn de producten waar wij de focus op hebben gelegd. Daarbij hebben wij de bewuste keuze gemaakt om onderscheidend te willen zijn in kwaliteit. De manier waarop wij de onderstammen telen, de ent-techniek die we gebruiken en de opkweek van jonge bomen met fertigatie, zijn daar voorbeelden van.

Ook in de samenwerking met onze klanten willen we toegevoegde waarde leveren. We leveren niet alleen bomen en onderstammen, we gaan een relatie aan. Het uiteindelijke doel daarbij is dat onze fruitbomen het resultaat brengen dat de fruitteler ervan mag verwachten.

Ga naar de pagina’s:

In de Spotlight

Elstar Mantel®

Elstar Mantel® is een appel met significant knapperiger en harder vruchtvlees in vergelijking met Elstar Elshof®. De rijping is 5-10 dagen later dan bij Elstar Elshof®. Gezien de warme zomers van de afgelopen jaren, is een hardere en knapperige appel van grote toegevoegde waarde. Ook een later rijpende Elstar heeft voor de telers voordelen. Bekijk folder Nieuwsbrief Proeftuin Randwijk 31 jan 2020 Bekijk alle rassen