Actueel

Interpoma 2022

Na 4 jaar wachten is de Interpoma er weer! Deze internationale beurs staat volledig in het teken van wereld van de appel, van productie, bewaring, verpakking tot de marketing. Een onmisbare beurs voor de fruitteler.

We heten iedereen van harte welkom op 17, 18 en 19 november 2022 in hal AB stand A03/24 waar Dick en Claudia u alles kunnen vertellen over de laatste ontwikkelingen.
Nieuwe smaaksensaties van appels en peren zijn in onze stand te proeven.  Ontmoet ook andere experts en luister naar de lezingen over technologieën en innovaties.

Manuel Alisch van  SCIONON® is aanwezig op onze stand. Onder zijn deskundigheid geeft hij verschillende demonstraties over het gebruik van de entwerktuigen. Een mooie gelegenheid om ook zelf een keer te oefenen.

In de Spotlight

Elstar Mantel®

Elstar Mantel® is een appel met significant knapperiger en harder vruchtvlees in vergelijking met Elstar Elshof®. De rijping is 5-10 dagen later dan bij Elstar Elshof®. Gezien de warme zomers van de afgelopen jaren, is een hardere en knapperige appel van grote toegevoegde waarde. Ook een later rijpende Elstar heeft voor de telers voordelen. Bekijk folder Nieuwsbrief Proeftuin Randwijk 31 jan 2020 Bekijk alle rassen