Actueel

Appeldag 27 juni 2019

De Appeldag vindt dit jaar plaats op donderdag 27 juni van 10:30 – 20.00 uur op het fruitbedrijf van Verstegen in Opijnen. De Appeldag staat in het teken staan van nationale en internationale ontwikkelingen op het gebied van de appel- en fruitteelt. Verstegen teelt diverse appelrassen, waarbij het bedrijf voor 36 ha uit appels en 20 ha uit peren bestaat.

Naast de focus op appels zullen diverse noviteiten voor de brede fruitteelt aan bod komen, waar ook zeker de perenteler hier zijn voordeel uit kan halen. Denk hierbij aan smart farming technieken, mechanisatie en diverse teeltsystemen. Daarnaast zijn er meer dan honderd fruittelers en toeleveranciers aanwezig op deze dag, is er een informatiemarkt, zijn er rondleidingen van medewerkers van Delphy, Fruitmasters en CAF en demonstraties over nieuwe spuittechnieken, smartfarming en autonome voertuigen.

Ga voor meer informatie naar de website van de Appeldag of bekijk onderstaand de uitnodiging.

Roelofs Boomkwekerij is deze dag ook aanwezig, u vindt ons op stand 7. Wilt u alvast een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Uitnodiging Appeldag 21019

 

In de Spotlight

Gala Dark Ann®

De kleur van Dark Ann® is donkerrood met enkele vlammen, die nog dieper rood zijn. In vergelijking tot andere donkerrood gekleurde mutanten behoort Dark Ann® tot de meest stralend rode. Bekijk folder Bekijk alle rassen