Scionon entwerktuigen

Steeds meer klanten vragen naar de mogelijkheid voor de productie van halffabricaten. Daarom helpen wij onze klanten graag om de optimale SCIONON entwerktuigen aan te schaffen. Samen met SCIONON bieden we ook de mogelijkheid voor trainingen op locatie.

Op de Interpoma in Bolzano geven wij demonstraties van de SCIONON werktuigen.

De entwerktuigen worden in Nieuw-Zeeland en Duitsland geproduceerd. Roelofs Boomkwekerij is de eerste distributeur van SCIONON voor Europa en heeft de exclusieve verkooprechten voor Nederland en de rest van Europa en landen buiten Europa waar geen exclusief verkooppunt is aangewezen.

Bekijk de folder


Contactinformatie

Bent u geïnteresseerd in de Scionon entwerktuigen of wilt u meer informatie over de producten? Neem dan contact met ons op:

Roelofs Boomkwekerij
Ooievaarsweg 18
NL-3897 LG Zeewolde

E-mail: stock@boomkwekerijroelofs.nl
Telefoon: +31(0)36 523 9323
Website: www.scionon.com

In de Spotlight

Elstar Mantel®

Elstar Mantel® is een appel met significant knapperiger en harder vruchtvlees in vergelijking met Elstar Elshof®. De rijping is 5-10 dagen later dan bij Elstar Elshof®. Gezien de warme zomers van de afgelopen jaren, is een hardere en knapperige appel van grote toegevoegde waarde. Ook een later rijpende Elstar heeft voor de telers voordelen. Bekijk folder Nieuwsbrief Proeftuin Randwijk 31 jan 2020 Bekijk alle rassen