Scionon entwerktuigen

Steeds meer klanten vragen naar de mogelijkheid voor de productie van halffabricaten. Daarom helpen wij onze klanten graag om de optimale SCIONON entwerktuigen aan te schaffen. Samen met SCIONON bieden we ook de mogelijkheid voor trainingen op locatie.

Op de Interpoma in Bolzano geven wij demonstraties van de SCIONON werktuigen.

De entwerktuigen worden in Nieuw-Zeeland en Duitsland geproduceerd. Roelofs Boomkwekerij is de eerste distributeur van SCIONON voor Europa en heeft de exclusieve verkooprechten voor Nederland en de rest van Europa en landen buiten Europa waar geen exclusief verkooppunt is aangewezen.

Bekijk de folder


Contactinformatie

Bent u geïnteresseerd in de Scionon entwerktuigen of wilt u meer informatie over de producten? Neem dan contact met ons op:

Roelofs Boomkwekerij
Ooievaarsweg 18
NL-3897 LG Zeewolde

E-mail: stock@boomkwekerijroelofs.nl
Telefoon: +31(0)36 523 9323
Website: www.scionon.com

In de Spotlight

Santana®

Schurftresistente, hypoallergene en smaakvolle appel. Santana® is een appel met een iets gestreepte helder- tot donkerrode blos op een groengele ondergrond. Het is een lekkere, knapperige, sappige en fris zure appel. Bij een smaaktest (Bron: Obstbau 4/2011) scoort Santana® net zo hoog als Elstar. Santana® is een middelgrote, regelmatig gevormde vrucht met goede hardheid. Bekijk folder Bekijk alle rassen