Scionon entwerktuigen

Steeds meer klanten vragen naar de mogelijkheid voor de productie van halffabricaten. Daarom helpen wij onze klanten graag om de optimale SCIONON entwerktuigen aan te schaffen. Samen met SCIONON bieden we ook de mogelijkheid voor trainingen op locatie.

Op de Interpoma in Bolzano geven wij demonstraties van de SCIONON werktuigen.

De entwerktuigen worden in Nieuw-Zeeland en Duitsland geproduceerd. Roelofs Boomkwekerij is de eerste distributeur van SCIONON voor Europa en heeft de exclusieve verkooprechten voor Nederland en de rest van Europa en landen buiten Europa waar geen exclusief verkooppunt is aangewezen.

Bekijk de folder


Contactinformatie

Bent u geïnteresseerd in de Scionon entwerktuigen of wilt u meer informatie over de producten? Neem dan contact met ons op:

Roelofs Boomkwekerij
Ooievaarsweg 18
NL-3897 LG Zeewolde

E-mail: stock@boomkwekerijroelofs.nl
Telefoon: +31(0)36 523 9323
Website: www.scionon.com

In de Spotlight

Summercrisp®

Summercrisp® is de eerste schurftresistente zomerappel met een goede smaak. De vruchten zijn aantrekkelijk roodgeel gestreept, met slechts weinig vruchtverruwing. Het vruchtvlees van Summercrisp is geel en door het hoge aandeel aan vitamine C wordt het vruchtvlees niet bruin. Opvallend is het zeer lage aandeel aan zonnebrandappels (2019). Bekijk folder Bekijk alle rassen