Scionon entwerktuigen

Steeds meer klanten vragen naar de mogelijkheid voor de productie van halffabricaten. Daarom helpen wij onze klanten graag om de optimale SCIONON entwerktuigen aan te schaffen. Samen met SCIONON bieden we ook de mogelijkheid voor trainingen op locatie.

Op de Interpoma in Bolzano geven wij demonstraties van de SCIONON werktuigen.

De entwerktuigen worden in Nieuw-Zeeland en Duitsland geproduceerd. Roelofs Boomkwekerij is de eerste distributeur van SCIONON voor Europa en heeft de exclusieve verkooprechten voor Nederland en de rest van Europa en landen buiten Europa waar geen exclusief verkooppunt is aangewezen.

Bekijk de folder


Contactinformatie

Bent u geïnteresseerd in de Scionon entwerktuigen of wilt u meer informatie over de producten? Neem dan contact met ons op:

Roelofs Boomkwekerij
Ooievaarsweg 18
NL-3897 LG Zeewolde

E-mail: stock@boomkwekerijroelofs.nl
Telefoon: +31(0)36 523 9323
Website: www.scionon.com

In de Spotlight

Finesse Early Queen®

Vruchtbare en vroege mutant. Finesse Early Queen® kleurt en rijpt circa drie weken eerder dan elke andere Jonagold mutant en is 1 á 2 weken eerder plukrijp dan Elstar en Conference. Het is een helderrode appel met een groene achtergrond. Tot binnen inde boom zijn de vruchten goed gekleurd. Door zijn vroege kleuring en rijpheid kan Finesse Early Queen® als primeur aan de consument aangeboden worden. Bekijk folder Bekijk alle rassen